Alles verandert maar het komt altijd goed

Trees-MA

Welkom op mijn site. Dit jaar ben ik 25 jaar in gesprek met boeiende, inspirerende, ondernemende, ambitieuze en zoekende mensen. Samen onderzochten we, wogen we keuzes, verzonnen oplossingen, maakten ons kwetsbaar, keken naar het verleden en respecteerden elkaar. Ik ben dankbaar dat velen hun wijsheid, twijfels, pijn, onzekerheid en weerbaarheid met mij deelden en nog steeds delen. Met al deze mensen en in al die gesprekken heb ik niet alleen in het verleden maar ook in het hier en nu veel kennis opgedaan die ik graag met je deel als bezoeker van mijn site. We leven immers in een tijd van delen en geven. In de gesprekken met mijn coachées komen zowel zakelijke, persoonlijke, relationele, en spirituele kwesties aan de orde. Samengevat, de behoefte aan scherpte op alle niveau’s, keuzes maken en/of nieuwe wegen inslaan. Zonder aanmatigend te zijn is het een groot voorrecht om met zoveel diverse mensen te kunnen werken en voor en met velen bevredigende resultaten te kunnen bewerkstelligen. Om met metaforen te spreken: een frisse wind die aanzet tot grote hoogten, groene landschappen en grazige weiden!

Misschien kan ik voor jou ook zoiets betekenen…

 

Marjan van Lier.

3 reacties

 1. Gerri Blekkink   •  

  Lieve Marjan, wat een mooi stukje hebt je hier opgenomen over vergeten en vergeven. Leuk om te lezen.Vergeven vind ik zelf een van de mooiste maar ook moeilijkste dingen om te doen. Je hebt me geïnspireerd om nog eens via een ritueel een stukje van mijn persoonlijke hard geworden ervaring “vrij te geven ” aan het heelal.

  Dank en hartelijke groet van Gerri

 2. Martijn van der Geest   •  

  Hoi Marjan,

  Wat een leuke stukjes om te lezen!
  er staan voor mij zeer waardevolle tips bij, zoals vergeven en vergeten en je problemen in een tijdslot stoppen. Bij het stukje over ‘loslaten en opnieuw beginnen’, kwamen bij mij de mooie herinneringen weer terug van de tijd dat ik bij jou yogalessen volgde.
  Ik blijf je blog zeker lezen!
  Groetjes,
  Martijn

 3. Dick Beumer   •  

  Beste Marjan,
  Heel mooi vormgegeven website en prima blogs: interessant en inspirerend! Lees ze met heel veel plezier,

  Dick Beumer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>