Welkom op mijn blog Happy, Healthy, Holy

Ocean and beach beautiful seascape

De inzichten die ik ontvang van mijn coachées alsmede mijn jarenlange ervaring als coach en de daarmee opgedane kennis deel ik graag met jou, als bezoeker van mijn site. We leven immers in een tijd van delen en geven. In mijn werk komen zowel zakelijke, persoonlijke, spirituele en relationele kwesties aan de orde. Samengevat, de behoefte aan diepgang. Daarom heb ik ervoor gekozen al deze facetten op te delen in Happy, Healthy en Holy. Het lijkt divers maar de diverse onderwerpen kunnen je helpen om in evenwicht te blijven, de kwaliteit van je (werkzame) leven te vergroten of de diepgang in jezelf te activeren. En hopelijk is het interessant genoeg om mijn blog te blijven volgen, met anderen te delen en/of te bespreken.

Ik wens je veel plezier met lezen en beleven!

Marjan van Lier.

3 reacties

 1. Gerri Blekkink   •  

  Lieve Marjan, wat een mooi stukje hebt je hier opgenomen over vergeten en vergeven. Leuk om te lezen.Vergeven vind ik zelf een van de mooiste maar ook moeilijkste dingen om te doen. Je hebt me geïnspireerd om nog eens via een ritueel een stukje van mijn persoonlijke hard geworden ervaring “vrij te geven ” aan het heelal.

  Dank en hartelijke groet van Gerri

 2. Martijn van der Geest   •  

  Hoi Marjan,

  Wat een leuke stukjes om te lezen!
  er staan voor mij zeer waardevolle tips bij, zoals vergeven en vergeten en je problemen in een tijdslot stoppen. Bij het stukje over ‘loslaten en opnieuw beginnen’, kwamen bij mij de mooie herinneringen weer terug van de tijd dat ik bij jou yogalessen volgde.
  Ik blijf je blog zeker lezen!
  Groetjes,
  Martijn

 3. Dick Beumer   •  

  Beste Marjan,
  Heel mooi vormgegeven website en prima blogs: interessant en inspirerend! Lees ze met heel veel plezier,

  Dick Beumer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>