Problemen met je maag?

 

Je maag geeft vaak aan wanneer je teveel stress hebt of wanneer je niet goed in je vel zit. Je kunt sommige gerechten moeilijker verdragen, je bent gauw misselijk of voelt een constante druk in je maagstreek. Waarschijnlijk zijn je maagvliezen aangetast. Het volgende recept kan helpen om de maag tot rust te brengen en de slijmvliezen in je maag te helen.

Drink dit als ontbijt op je nuchtere maag. Doe een paar scheppen lijnzaadjes in een pannetje met water (ca. een deel zaadjes twee delen water). Kook het geheel en laat minstens een kwartier op een laag pitje doorpruttelen. Ik geef toe, het is even wennen, het geheel is nu redelijk slijmerig. Maar de notensmaak vergoedt een hoop. Drink het warm op. Binnen een week is je maag tot rust gekomen en ben je van het nare gevoel af. Zo niet, raadpleeg dan je huisarts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>